Välkomna till förskolan Äventyret vid Tibble Torg!

Vår förskola har just nu lediga platser, kontakta hos gärna för mer information: 073-231 93 60.

Vår förskola ligger precis vid Tibble Torg, nära kommunikationer till Kungsängen centrum och fem minuter med bil från E18.

Vi har en inriktning mot matematik, kultur och utomhuspedagogik. Genom lek, rörelse och utevistelse läggs grunden för barns utveckling, motorik och hälsa.

Förskolan vilar på demokratins grund. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande, och verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Hos oss tar vi utgångspunkt i tilltron till barnets förmågor och ser dessa som en tillgång för ett mångfacetterat lärande. Barnet kommer alltid i första hand. Vi prioriterar daglig utevistelse, förskolan har en nyrenoverad gård och är omgiven av lekplatser och skogsområden.

Vår förskola är belägen i ljusa, fräscha lokaler precis på Tibble Torg. Vår verksamhet utgår självfallet från förskolans läroplan. Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar verksamheten. Hos oss finns det olika mötesplatser som; förskoleråd, utvecklingssamtal, förskolans app och föräldramöten. Äventyrets strävan är att alla barn ska känna sig trygga samtidigt som de lockas till lek och aktivitet som utvecklar dem. Vi vill säkerställa att barnen får ta del av en bra utbildning.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkomna på besök i vår verksamhet, hör av dig/er till oss så bestämmer vi en tid som passar: aventyret@hoppetossa.com.

Blogg

Att arbeta med barns rättigheter enligt barnkonventionen

Äventyret arbetar mycket med läroplansområdet identitet, integritet och socialt samspel  i verksamheten. Vi ser detta som grunden till allt. Det… Läs mera

Årets fokusområden på Äventyret

Nu vill vi passa på att presentera läsårets fokusområden – alltså vilka ämnen/områden som vi på förskolan kommer att arbeta extra… Läs mera

Till bloggen

Kontakt till oss

Vi tar gärna emot nya familjer som är nyfikna på Äventyret på besök, kontakta oss så bokar vi in ett tillfälle som passar: aventyret@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Förskolan Äventyret är med i Upplands-Bro kommuns gemensamma kö. Det betyder att kommunen fördelar platserna i vår förskola. Anmälan till vår kö sker via e-tjänsten på kommunens hemsida.

Kontakta oss gärna vid frågor: aventyret@hoppetossa.com. Varmt välkommen!