Välkomna till förskolan Äventyret vid Tibble Torg!

Förskolan vilar på demokratins grund. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande, och verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Hos oss tar vi utgångspunkt i tilltron till barnets förmågor och ser dessa som en tillgång för ett mångfacetterat lärande. Barnet kommer alltid i första hand. Vi prioriterar daglig utevistelse, förskolan har en nyrenoverad gård och är omgiven av lekplatser och skogsområden.

Vår förskola är belägen i ljusa, fräscha lokaler precis på Tibble Torg. Vår verksamhet utgår självfallet från förskolans läroplan. Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar verksamheten. Hos oss finns det olika mötesplatser som; förskoleråd, utvecklingssamtal, blogg, förskolans app, informationsbrev och föräldramöten. Äventyrets strävan är att alla barn ska känna sig trygga samtidigt som de lockas till lek och aktivitet som utvecklar dem. Vi vill säkerställa att barnen får ta del av en bra utbildning.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Öppet hus

Varmt välkomna på besök i vår verksamhet, hör av dig/er till oss så bestämmer vi en tid som passar: aventyret@hoppetossa.com.

Blogg

Förskolans dag!

I går firade vi, liksom många förskolor i landet, Förskolans dag. Förskolans dag firas den tredje torsdagen i maj varje år… Läs mera

Bygg och konstruktion hos Trollsländan

Trollsländan – Vår storbarnsavdelning Vi jobbar fortsatt med vårt tema ”bygg och konstruktion”. En liten grupp barn blev väldigt inspirerade… Läs mera

Till bloggen

Kontakt till oss

Vi tar gärna emot nya familjer som är nyfikna på Äventyret på besök, kontakta oss så bokar vi in ett tillfälle som passar. Förskolechef Tina Zainuddin nås på: 073-231 93 60 eller aventyret@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Förskolan Äventyret är med i Upplands-Bro kommuns gemensamma kö. Det betyder att kommunen fördelar platserna i vår förskola. Anmälan till vår kö sker via e-tjänsten på kommunens hemsida. Frågor besvaras av barnomsorgsadministratörerna Louise Assarsson, på 08-581 695 05 alt. louise.assarsson@upplands-bro.se, eller Tamara Carriel, på 08-581 691 86 alt. tamara.carriel@upplands-bro.se.