Välkomna till läsåret 2020-21


Vi hoppas att ni har haft en riktigt härlig sommar och semester, och de flesta av er har säkerligen hunnit välkomnas tillbaka av Tolvan med pedagoger!

Som ni vet är Hoppetossa huvudman för Tolvan sedan 1 augusti och de flesta av er hann ju träffa oss under föregående läsår. Vi vill bara återigen passa på att säga att vi ser mycket fram emot att få arbeta med Tolvan, en otroligt fin förskola med ett fantastiskt läge – men det vet ni ju redan ☺. För er som inte hann träffa oss i våras och är nyfikna på Hoppetossa kan man alltid kika på vår hemsida. Vi nås lättast på huvudman@hoppetossa.com.

På Tolvan använder vi oss av appen Tyra, som vi ser som vår primära digitala kommunikationskanal till vårdnadshavare med barn i vår förskola. Dessa blogginlägg på vår förskolas hemsida kommer således enbart sporadiskt, några få gånger per läsår.

Önskar er en fortsatt härlig augusti!