Välkomna till förskolan
Hoppetossa Haga på Norrmalm


Välkommen till Hoppetossa Haga på Norrmalm! I våra nybyggda lokaler utformas utbildningen efter barnens behov och intressen, och där utevistelse är en naturlig del av dagen. Vi har egen gård och närhet till grönområden som vi nyttjar flitigt.


Utomhuspedagogik, rörelseglädje och upptäckarlust är en stor del av vår verksamhet – att uppleva och utforska kropp och själ med alla sinnen är viktiga ingredienser i vårt dagliga arbete. Vi arbetar aktivt med lärmiljön utifrån barnens inflytande, för att skapa lärande och utveckling för varje barn. Vår miljö är hållbar, tillgänglig och lekfull för att skapa det kreativa och lustfyllda, men som också lockar till utforskande, nyfikenhet och socialt samspel.

Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar verksamheten. Hos oss finns det olika mötesplatser för dialog som; förskoleråd/samverkansråd, utvecklingssamtal, förskolans app och föräldramöten.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Öppet hus

Varmt välkommen på besök hos oss:

17 februari kl. 8:30

23 februari kl. 10:00

Visningen tar ca 30 minuter. Vi ses vid dörren vid Lise Meitners gata 6.

Vid frågor, kontakta oss på haga@hoppetossa.com.

Kontakt till oss

Vi kontaktas lättast via: haga@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Kontakta oss gärna för mer information: haga@hoppetossa.com.

Vi är del av Stockholm Stads gemensamma kö under namnet Hoppetossa Haga. Följ knappen nedan för att tilldela ditt/ert barn en köplats.

VÅR KÖ - OUR QUEUE