Välkomna till förskolan
Raketen på Flyghamnsgatan 10

Vi har lediga platser i augusti i vår fina lilla förskola på Flyghamnsgatan 10. Varmt välkomna att kontakta oss via raketen@hoppetossa.com för ett besök eller få information, annars är ni hjärtligt välkomna på öppet hus. Ni kommer direkt till vår kö här.


På vår lilla förskola vill vi att rörelse och utomhusaktiviteter är en naturlig del av barnens vardag för att ge varje barn hos oss de bästa utav förutsättningar.

Skogsområden och parker är våra närmaste grannar och närheten till naturen nyttjas flitigt. Naturen blir hos oss ett laboratorium, en plats för konstruktion, friluftsliv och rörelse, gemenskap, reflektion och massor av lek och lärande.

Vi investerar tid i att barnen ska bli trygga och självständiga. Vi lägger även stor vikt vid kommunikation, samspel och samarbete tillsammans med barnens inflytande, olika kulturella aktiviteter och den viktiga leken. Vi har skapat en härlig förskola med trygga barngrupper, och välkomnar gärna fler till oss!

Vår förskola ligger perfekt beläget nära skog och mark och 1 minut från Skarpnäcks tunnelbana. Vi har gångavstånd både till Lilla Sköndal och Bagarmossen.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkomna på besök hos oss. Kontakta oss på raketen@hoppetossa.com, så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi nås lättast via: raketen@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Vi är del av Stockholm Stads gemensamma kö under namnet Hoppetossa Raketen. Följ knappen nedan för att tilldela ditt/ert barn en köplats.

VÅR KÖ - OUR QUEUE

Varmt välkomna!