Välkomna till förskolan
Raketen på Flygargatan

Vi har ett fåtal lediga platser till augusti. Ställ er gärna i vår kö här och/eller kontakta oss för ett besök i vår fina verksamhet: raketen@hoppetossa.com.


Vi vill att rörelse och utomhusaktiviteter är en naturlig del av barnens vardag för att ge varje barn hos oss de bästa utav förutsättningar.

Skogsområden och parker är våra närmaste grannar och närheten till naturen nyttjas flitigt. Naturen blir hos oss ett laboratorium, en plats för konstruktion, friluftsliv och rörelse, gemenskap, reflektion och massor av lek och lärande.

Vi investerar tid i att barnen ska bli trygga och självständiga. Vi lägger även stor vikt vid kommunikation, samspel och samarbete tillsammans med barnens inflytande, olika kulturella aktiviteter och den viktiga leken. Vi har skapat en härlig förskola med trygga barngrupper, och välkomnar gärna fler till oss!

Vår förskola ligger perfekt beläget nära skog och mark och 1 minut från Skarpnäcks tunnelbana. Vi har gångavstånd både till Lilla Sköndal och Bagarmossen.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkommen på besök hos oss:

Tisdag 20/6 kl 15.00

Passar inte tiden kontakta oss gärna på raketen@hoppetossa.com så hittar vi en annan tid!

Kontakt till oss

Vi nås lättast via: raketen@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Vi är del av Stockholm Stads gemensamma kö under namnet Hoppetossa Raketen. Följ knappen nedan för att tilldela ditt/ert barn en köplats.

VÅR KÖ - OUR QUEUE

Varmt välkomna!