Raketen utökar!


Förskolan Raketen har sedan start varit populär och många barn står i kö för att börja hos oss. Därför har vi nu valt att utöka Raketen med två avdelningar. Den nya lokalen – kallad Flygeln – ligger mitt emot nuvarande Raketen, i lokalen där Habiliteringen tidigare låg och det vi kallar Ballongparken/Fiskparken.

Iordningställandet av lokalen är i full gång och den 18 januari flyttar första avdelningen in, vilket blir Tellus. Till Flygeln tillhör en gård, så detta betyder att Raketen nu kommer ha tillgång till två gårdar. Våra utflykter till skog- och närmiljöer kommer vi dock självfallet att fortsätta med.

Vi kommer samarbeta nära mellan de båda lokalerna och detta är alltså en utökning av Raketen, inte en ny förskola. Lämning och hämtning av Tellusbarnen kommer exempelvis även i fortsättningen att ske i vår nuvarande lokal.

Har ni några frågor eller funderingar kring detta kontakta gärna vår rektor Cathrin eller platsansvarig Helen. Är ni intresserade av en plats, ställ er gärna i vår kö! Välkomna!