Välkomna till förskolan
Kuben i Jarlaberg

Vi är en liten förskola med små barngrupper där naturen i Nyckelviken som närmsta granne nyttjas flitigt. Här kan barnen upptäcka, utforska och ställa egna hypoteser.

Vi erbjuder en rik och engagerande pedagogisk miljö där barnens nyfikenhet och intressen står i centrum. Genom ett projektinriktat arbetssätt får barnen möjlighet att fördjupa sig i teman som väcks ur deras egna frågor och upptäckter, vilket uppmuntrar till utforskande lärande. Vi lägger stor vikt vid språkutveckling, där barnen stimuleras att utveckla sitt ordförråd, förbättra sin förmåga att argumentera, kommunicera effektivt och uttrycka sina tankar i olika sammanhang.

Kulturella aktiviteter och utforskande av vår närliggande miljö berikar vår verksamhet, vilket gör Kuben till en plats där barnen inte bara lär sig om världen omkring dem men också om sig själva och varandra. Hos oss är varje dag fylld med möjligheter till lärande, upptäckt och gemenskap.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkommen på besök hos oss. Kontakta oss på kuben@hoppetossa.com, så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi kontaktas lättast via: kuben@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Kontakta oss gärna för mer information: 076 007 98 23 eller kuben@hoppetossa.com.

Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Kuben Hoppetossa. Klicka på knappen nedan så kommer ni till den gemensamma kön:

KÖ - QUEUE

Varmt välkommen!