Välkomna till förskolan
Kuben i Jarlaberg

Vi är en liten förskola med små barngrupper där naturen i Nyckelviken som närmsta granne nyttjas flitigt. Här kan barnen upptäcka, utforska och ställa egna hypoteser. Vi var tidigare ett föräldrakooperativ, och drivs nu som en fristående förskola.

I vår utbildning lägger vi stor vikt vid att varje barn ska ha medinflytande och känna eget ansvar. Vi lägger vårt fokus på att barnen känner sig sedda och känner trygghet i verksamheten. Som pedagog på vår förskola är man lyssnande, närvarande, nyfiken och iakttagande. Pedagogerna tolkar sedan hur barnen kan uppmuntras vidare.

Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar verksamheten. Hos oss finns det olika mötesplatser för dialog som; förskoleråd/samverkansråd, utvecklingssamtal, förskolans app och föräldramöten. Kubens strävan är att alla barn ska känna sig trygga samtidigt som de lockas till lek och aktivitet som utvecklar dem. Vi vill säkerställa att barnen får ta del av bästa tänkbara utbildning.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkommen på besök hos oss. Kontakta oss på kuben@hoppetossa.com, så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi kontaktas lättast via: kuben@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Kontakta oss gärna för mer information: 076 007 98 23 eller kuben@hoppetossa.com.

Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Kuben Hoppetossa. Klicka på knappen nedan så kommer ni till den gemensamma kön:

KÖ - QUEUE

Varmt välkommen!