Välkomna till förskolan
Skeppet i Nacka Strand


Hos oss kommer barnen i första hand, och vår gård och förskolans närhet till naturen nyttjas flitigt. Genom lek, rörelse och utevistelse läggs grunden för barns utveckling, motorik och hälsa.

Vi ligger belägna mitt i Nacka Strand i nyrenoverade och ljusa lokaler med en egen gård. Från oss tar det 15 minuter med buss till Slussen, eller 30 minuter med båt till Nybroplan.

Hos oss tar vi utgångspunkt i tilltron till barnets förmågor och ser dessa som en tillgång för ett mångfacetterat lärande och vi prioriterar daglig utevistelse. Våra pedagogers roll är att utgå från barnets intresse, erfarenhet och utveckling och arbeta medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.

Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar verksamheten. Hos oss finns det olika mötesplatser för dialog som; förskoleråd/samverkansråd, utvecklingssamtal, förskolans app och föräldramöten. Skeppets strävan är att alla barn ska känna sig trygga samtidigt som de lockas till lek och aktivitet som utvecklar dem. Vi vill säkerställa att barnen får ta del av bästa tänkbara utbildning.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkommen på besök hos oss. Kontakta oss på skeppet@hoppetossa.com, så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi kontaktas lättast via: skeppet@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Kontakta oss gärna för mer information: skeppet@hoppetossa.com.

Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Skeppet. Klicka på knappen nedan så kommer ni till den gemensamma kön:

KÖ - QUEUE

Varmt välkommen!