Bilder från vår gård!


I bottenvåningen av Oscar Properties No. 4 ligger förskolan Skeppet. No.4 är ett fristående hus med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer. Med fönsterpartier som går nästan hela vägen från golv till tak smälter upplevelsen mellan ute och inne samman. Vår förskola kommer vara formad som ett U och omsluta vår gård, med stora fönsterpartier mellan gård och förskola. Ingång kommer att finnas från gården, men även från gatan (Fabrikörvägen 6) som ligger 2 trappor upp från förskolan sett. Däremellan har förskolan ett eget trapphus samt en egen hiss, och emellan förskolan och ingången på Fabrikörvägen ligger ett halvt våningsplan med barnvagnsparkering (nås också via hissen).

Lokal och gård färdigställs under hösten, och vi får tillgång till den i december. Den 14 januari öppnar vi upp för första inskolning till vår förskola. Hur du ställer dig i kö och får plats hos oss hittar du här: http://hoppetossa.com/skeppet/var-ko/.

Bilderna är från idag, 12/9 2018.