Pedagogiskt material och möbler från insGraf


Idag är vi på besök hos insGraf i deras showroom i Malmö. insGraf kommer leverera pedagogiskt material, möbler och annan inredning till Skeppet. Det är mycket spännande att från scratch inreda en ny förskola, och Skeppets förskolechef Jeanette har arbetat intensivt med detta de senaste veckorna och tar hjälp av andra medarbetare inom Hoppetossa som startat förskolor förut.

Vi har valt insGraf till stor del för deras arbete med miljö och säkerhet. Deras produkter är CE-märkta och certifierade av TUV som ligger under ID-nummer 0000041067. Produkterna som är GS-märkta står för “testad säkerhet” och intygar att produkterna uppfyller högt ställda säkerhets- och kvalitetskrav. Alla deras produkter är godkända enligt alla väsentliga EU-standarder och EU:s lagstiftning. insGraf är anslutna till FTI, som är ett ledande företag inom återvinningsbranschen. De ser till så att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Läs gärna mer om insGrafs miljö- och säkerhetsarbete här.