Välkomna alla grannar!


Under november månad sker många inflyttningar till det hus, som Skeppet ligger i, och vi vill passa på att hälsa alla grannar välkomna. Skeppet ligger i bottenvåningen av huset med fönster ut emot förskolans gård. Ingång kommer att finnas från gården, men även från gatan (Fabrikörvägen 6) som ligger 2 trappor upp från förskolan sett. Däremellan har förskolan ett eget trapphus samt en egen hiss, och emellan förskolan och ingången på Fabrikörvägen ligger ett halvt våningsplan med barnvagnsparkering (nås också via hissen).

Huset är ett fristående hus med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer. Tack vare husets höga läge har hela huset en utsikt som är helt unik med fönsterpartier som går nästan hela vägen från golv till tak och smälter samman upplevelsen mellan ute och inne. Läs gärna mer här.