Välkomna till förskolan
Nyckelpigan i Saltsjöbaden

Vår förskola arbetar med en unik profil:
Natur, musik och andlighet.

Vi har ett fåtal lediga platser till augusti. Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Nyckelpigan. Kontakta oss för ett besök i vår fina verksamhet: nyckelpigan@hoppetossa.com.


I natursköna Saltsjöbaden ligger förskolan Nyckelpigan med fina lokaler, naturskön gård, granne med skogen samt nära till kommunikationer. Vår verksamhet samt utbildning grundar sig i förskolans läroplan, Lpfö18, skollagen samt FN:s Barnkonvention.

Vi ser lärandet som en process. Barnen ges därför gott om tid och möjligheter att undersöka och utforska sin omvärld i samspel med andra, men också i samverkan med miljö och material. Vi arbetar mycket med hållbarhet och har gått med i Grön Flagg. Vi är även glada för vårt egna kök där vi lagar näringsriktig mat till våra avdelningar.

Sedan 1 maj 2023 har förskolan Nyckelpigan en ny huvudman, Hoppetossa. Förskolans verksamhet tillsammans med den tidigare huvudmannen, Saltsjöbadens församling, kvarstår såsom musikstunder och samlingar med mer existentiella frågor.

Vår värdegrund och vision ligger till grund för vår utbildning, verksamhet och lärande: ”Jag ser dig – Jag hör dig – Jag bekräftar dig – Så vill jag visa min empati och omsorg runt dig”.

Förskolevisning

Varmt välkomna på besök hos oss.

Kontakta oss på nyckelpigan@hoppetossa.com., så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi nås lättast via: nyckelpigan@hoppetossa.com..

Ställ ditt barn i kö

Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Nyckelpigan. Klicka på knappen nedan för att komma till den gemensamma kön:

KÖ - QUEUE

Varmt välkomna!