Välkomna till förskolan
Nyckelpigan i Saltsjöbaden

Vår förskola sätter stort fokus på värdegrundsarbetet och arbetet kring hållbarhet i vår utbildning. Vi är stolta över att vara certifierade enligt Grön Flagg!


I natursköna Saltsjöbaden ligger förskolan Nyckelpigan med fina lokaler, naturskön gård, granne med skogen samt nära till kommunikationer. Vår verksamhet samt utbildning grundar sig i förskolans läroplan, Lpfö18, skollagen samt FN:s Barnkonvention.

Vi ser lärandet som en process. Barnen ges därför gott om tid och möjligheter att undersöka och utforska sin omvärld i samspel med andra, men också i samverkan med miljö och material. Vi arbetar mycket med hållbarhet och har gått med i Grön Flagg. Vi är även glada för vårt egna kök där vi lagar näringsriktig mat till våra avdelningar.

Sedan 1 maj 2023 har förskolan Nyckelpigan en ny huvudman, Hoppetossa. En samverkan med tidigare huvudman finns kvar i form av samarbete med vår fantastiska musikpedagog och värdegrundspedagog.

Det är viktigt för oss att arbeta med: ”Jag ser dig – Jag hör dig – Jag bekräftar dig – Så vill jag visa min empati och omsorg runt dig”.

Vår vision är att vara en drivande kraft för en jämställd och demokratisk värld!

Förskolevisning

Varmt välkomna på besök hos oss.

Kontakta oss på nyckelpigan@hoppetossa.com, så bokar vi in en visning.

Kontakt till oss

Vi nås lättast via: nyckelpigan@hoppetossa.com.

Ställ ditt barn i kö

Vi finns med i Nacka kommuns gemensamma kö under namnet Nyckelpigan. Klicka på knappen nedan för att komma till den gemensamma kön:

KÖ - QUEUE

Varmt välkomna!