Tack för trevlig föräldramöte


Igår kväll hade vi ett föräldramöte för de föräldrar, vars barn skolas in på Skeppet nu under januari-mars. Vi vill tacka för ett mycket trevligt möte!

Sista veckan inför första inskolningen går nu mot sitt slut, och vi ser fram emot att välkomna barnen på måndag. Idag har vi haft en gemensam dag med vår rektor, Jeanettes, andra förskola. Vi hade en genomgång av den app vi kommer att använda i förskolan samt vår förskolas IT-infrastruktur. Vidare fick vi besök av Triffiq, som levererar våra arbetskläder, samt att Charlotte från Hoppetossa Musketören höll en väldigt intressant inspirationsföreläsning om digital kompetens och datalogiskt tänkande. I små mini-workshops fick vi testa på hur man kan arbeta med området tillsammans med barnen; arbeta med robotar, ge analoga instruktioner mha pilar och danskoreografi, och annat spännande.

Önskar er alla en trevlig helg!