Glad sommar & vi vann Guldtrappan!


Först och främst vill vi tacka för detta läsår och i synnerhet allt samarbete denna speciella vår som vi har i ryggen. Med detta blogginlägg vill vi även önska trevlig sommar! Vi erbjuder barnomsorg i sommar enligt barnomsorgsbehovet, men här …

Barn lär genom leken


Under det gångna månaden har vi arbetat för att bedriva vår utbildning och undervisning som vanligt i så stor utsträckning som möjligt, och vi tackar för ert samarbete kring detta! 

Vi har vidtagit flertalet åtgärder givet rådande situation i vårt …

Världen just nu…


På bara en månad har så oerhört mycket hänt i vår omvärld. Vi vill börja med att tacka för det fina samarbete som vi ser både hos vårdnadshavare och pedagoger, för att möjliggöra en verksamhet under rådande omständigheter.

Vi har …

18/2 – sista svarsdag föräldraenkät


Svarstiden till föräldraenkäten har förlängts till den 18/2.

Som förälder på Skeppet har du fått en inbjudan till denna enkät. Om du inte hittar, eller inte har fått din inbjudan, kontakta vår rektor Cathrin så hjälper hon dig.

Just nu …

Matematik finns runt omkring oss


För dig som är förälder på Skeppet, glöm inte att svara på föräldraenkäten – denna vecka är sista veckan. Tack på förhand!

Matematik finns runt omkring oss i vardagen utan att vi alla gånger tänker på det. Matte är inte …

Föräldraenkät – sista svarsdag 7 februari


Just nu genomförs föräldraenkäten inom Nacka kommun och enkäten är nu utdelad till alla föräldrar på Skeppet, du kan även svara på enkäten online. Enkäten är helt anonym, och sista svarsdag/inlämningsdag är 7 februari.

Vi är mycket tacksamma för att …

Skuggteater, Tyra och digital kompetens


Första blogginlägget för detta år, och detta decennium! God fortsättning vill vi passa på att önska er alla.

Vi rivstartar året med att prata om digital kompetens. Vi lever i en snabbt föränderlig värld med ökad digitalisering, där förskolan

God Jul & Gott Nytt År


God Jul & Gott Nytt År! Nu ser vi fram emot trevliga Lucia- och julfiranden, julpyssel, m.m. Med de orden vill vi även passa på att tipsa om Brandvarnardagen som inföll 1/12.

Här på bloggen tar vi nu en paus …